2007. augusztus 13., hétfő

nohát

Filóztam én annak ellenére h nem írtam... például az is eszembe jutott h a mi kedves városunk oan, mint a fenék meg a tanga. Me h EEEEEEEKKKOOOORAAA fenékben még találhatsz tangát, na de EEEEEKKKORAAAA tanga kicsi fenéken nem létezik... azt már nem tangának hívjuk... és ugy-e EEEEEEEEKKKORAAAA rendezvény lehet egy városban, de EEEEEKKKKORAAAAAA városnak nem nevezném ezt a cityt, ígyhát rendezvény sincs. Ha meg van akko azt má nem annak hívjuk.
Lepukkantunk rendesen... kedves kollégám azt szokja mondani h ha bombázni kezdenék az országot, akko városkánk fölött a pilóták rádión visszaszólnának a központnak h itt má járt valaki... segélycsomagra még esélyesek vagyunk. El is képzeltem néhány pontot ahová dobhatnák a csomagokat... ien-oan kereszteződéseket befestenénk pirosra és akko azokra a pontokra érkezne a cuccc...
Na de néhány szabályt azé csak fel kellene állítani az adakozóknak ejsze... íme néhány példa:
- tilos bármely ország hulladékát ledobni (mivel a szomszéd Pityu bácsi kiszedné a fahulladékot, betenné a földszinti ablaka alá elkezdett farakásba, a többi meg ott rohadna szét, amíg a polgi véletlenül arra nem kerülne)
- tilos rroma nemzetiségű munkásokat ledobni (ejtőernyő nélkül esetleg, na de akko má megint a szemetelésnél tartunk... na nem azé h én fajgyűlölő lennék, csakhát míg az ország egyik pontján nincs egy rroma nemzetiségű sem, nálunk kicsikét túlszaporulat lépett fel)
- tilos a fémhulladék szórása ( mivel a rroma testvérek az első két darab után rádobnák magukat, a többi meg a fejükre szotyogna és akkó má megint a szemetelés téma lépett fel)
- tilos a gazdátlan ebek lehanyagálása ( az ivartalnítottakat befogadja a város, mivel állítólag az egy biztos módszer, de ha lehet akkó mellőznénk a kutyusokat)
- gyógyszercsomagjaikban kizárólag garanciaidőből kifutott, minőségi, német aszpirint fogadunk el ( a pilótákat megkérjük h a város központjában elhelyezett piros keresztre dobják, mivel így a városatyák kapják majd azt és így legalább nem fáj a fejük hülyeségeken és öszpontosíthatnak normális dolgokra)
- felhívjuk továbbá a pilóták figyelmét h ne engedjenek le kötél-létrát, mivel szeretnénk megőrizni városunk jelenlegi létszámát (legalább) és félő h nagy létszámú csoport akaszkodna a számukra változást, menekvést jelentő létrára
- végezetül pedig kérjük h a szállítólevelet a pilóta (fel)fordultával mutassák be az ügyeletes sírásónak h mélyre ássa azt a barmot aki erre bátorkodott jönni

köszönjük a megértést!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

örülök a szóhasználatnak, annak, hogy kikelsz a nyelvölő mérgek ellen, annak, hogy gyergyóról olvasok...és szar látni ennyi csüggedtséget.