2006. május 2., kedd

A vilag osszes labdarugoja kozul csupan a csocsoasztal picinyke jatekosait nem nevezhetjuk falabuaknak...

2006. május 1., hétfő

Póka Éva olvasónk szerkesztőségünkbe eljuttatott levelében kifejti, a családja tulajdonában található sírhelyet immár ötvenöt éve ápolják, gondozzák. Amikor áprilisban levélírónk édesanyját ide temették el, a sírásók a feltörő víz miatt nem tudtak másfél méternél lennebb ásni. A kápolnai szertartás alatt pedig a sírgödörből 62 veder vizet mertek ki, hogy a koporsót ne a vízbe engedjék le. Olvasónk szerint ezt nem csupán a kiadós esőzés okozta, hanem az, hogy a közelben két új, többemeletes társasházat építettek. A feltöltött útszakasz miatt a víz nem tud elfolyni, ezért gyűl fel a Házsongárdi temető említett részében. „A lakosság tükre a temető: csak ennyit érnek és érdemelnek a kolozsváriak? Az emberi gondatlanságnak és lelketlenségnek soha nem lesz határa?" – zárta levelét olvasónk. (forras: Szabadsag)

Kedves Szabadsag olvasoja Poka Eva neni, kedves szerkesztoseg!
Igencsak ertelmes sorok juthattak el a szerkesztosegbe, ha csak ennyit tudtak kiszedni belole. Teny, h a kovetkezo lapszamban le lesz kozolve az egesz level az elejetol a farkaig, habar nemtom h ha Eva neninek nics, akko a levelnek hogy van de mind1... lenyeg, h a legertelmesebb sorok vannak kiszurve es Eva neni is naon el lehet keseredve a kedves hozzatartozo elhunyta miatt. Me ecceris: a sirasok vaon aszerint kertek a penzt, h hany veder vizet meritettek ki a nagynyilvanossag elott es akko ennek koszonheto h Eva neni ien pontosan tudta? Amugy megjegyezem, valoszinu h a kedves iro-olvaso nene valoszinuleg koveti a blogomat es azert feltette annyira a koporsot, h az ne vizbe legyen leengedve:))
Aztan a masik naon erdekes dolog az, h "a lakossag tukre a temeto"... no kedves kolozsvariak, sertes ne essek, de ajszem ebbe a tukorbe jobb nem belenezni? ha` hogy lehet ekkora baromsagot irni/mondani/gondolni? a kolozsvari lakossag oszlasban van, buzlik v mi a turo? Es aztan elotort ugyebar az irigyseg is Eva nenibol, me h o nem epithet tobbemeletes tarsashazat, v h o egyaltalan nem kapott helyet az ujonnan epultekben. Aztan Eva neni edesanyjat meg vaon hogyan is erdekelne az h hany meterrel van a fold alatt? v csak minel melyebbre kellene kapalni? ezzel is jelezve h emnnyire birtak a mamat? ejjejjejjj Eva neni es szerkeszto nenik/bacsik! megrotenhet h az ujsag tukre lesz a temeto ha ien leveleket kozolnek le... pontosabban ien reszleteket levelekbol... :))
Igyekezz elkerulni az oan szexbaleseteket amelyek gyogyulasi ideje 9 honap! Erd be oannal, ameik kb. 6 het alatt osszeforr... ;)