2006. június 13., kedd

2006. június 12., hétfő

A noi egyenjogusagrol a vb alatt

1.) Bevasarolhatsz a kedvenc sorombol es beteheted a hutobe oket.
2.) Pattogtathatsz kukoricat, azonban azt csak es kizarolag a haznak a tevetol legtavolabb eso pontjan teheted, mivel zavarhatja a televiziot, illetve engem mikozben a kezdo felallasokat hallgatom/nezem.
3.) Beulhetsz velem meccset nezni, azonban azt csak azzal a feltetellel, hogy ugyanannaka csapatnak szurkolsz ameiknek en es a szunetben nem kell Acasa-t nezni.
4.) Amennyiben ugyanannak a csapatnak szurkolsz (tehat megegyeztunk), nem ordithatsz hangosabban, mint en, mivel az ego lehet a szomszedok elott.
5.) Ihatsz a sorombol, amennyiben nem igenyelsz poharat melle.
6.) Bofoghetsz nagyobbat, mint en, azt azonban egy masik helyisegben teheted, ellenkezo esetben nem hallom majd a kommentatort.
7.) Felteheted a zsamolyra a labadat, de csak akkor, ha a labujjkormeid lakkjanak szine megegyezik a favorit csapat mezenek szinevel.
8.) A szotyihejas edenyt minimum ket csomag szotyi elfogyasztasa utan uritheted.
9.) Az esti utolso merkozes utan, az agyban, nem adhatsz sarga, illetve piros lapot, nem cirkuszolhatsz lesallasra, a szunetben nem adhatsz technikai utasitasokat, nem veheted fel a nezo szerepet es nem hagyhatod el a jatekteret faradsagra vagy serulesre hivatkozva.
10.) Amennyiben ezeket a szabalyokat betartod, ket ev mulva egyutt nezhetjuk az eb -t, sot addig is a Bajnokok Ligajat is egyutt szurkolhatjuk vegig.


Figyelem!
Amennyiben ezek a szabalyok be vannak tartva, a himnemuek a bajnoksagok kozotti idoszakban az Acasa-hoz melto szabalyok szerint kell jatszodjanak. Igy legalabb nagyobb az esely a Fair Play -dijra!;)