2007. január 19., péntek

Na...

Habar a technikai problemaim meg nem oldottak meg, az agyamban minden rendben. Tovabbra is dolgozik, mint minden faradt agy, egy cseppet sem tobbet, a tultejesites idejet multa. Mar csak azert is kell irnom valamit, mivel attol kezdek tartani h valakik dolgozatot keszitenek egy romaniai magyar eleterol, felfogasarol. Azert jutottam erre a kovetkeztetesre, mivel egyre tobb magyarorszagi olvasom van, habar amien szeles a Vilaghalo, nem csodalkoznek ha csak veletlenul kattintanak az oldalamra. Vannak visszaterok, vannak elkoboroltak, de teny h a .hu egyre tobbszor szerepel a szamlaloimon. Aki, netalan, hazi dolgozatat az en agyam tevekenyseget kovetve probalja elkesziteni, bizony nagy bajban van, mert ez a felfogas biztos h nem maradi, azonban azt is el kell mondani rola h a mai (varoskankban fokepp ervenyesulo) elveknek, meglatasoknak igencsak ellentmond. Aztan ki akar ien peldat latni sok-sok A4-es oldalon?
Az a igazsag h en mar unom azt a sok xart, ami itt tortenik es azt a rengeteg sok xart ami az orszagba tortenik. Nem vaok politikus es soha nem is szeretnek naon belemaszni a ganeba. Nemtok uszni, felek h hama belefulladnek, habar hatter az akad... tehat nemtok es nem tudnek valtoztatni az en modszereimmel, mivel ien modszerek nem leteznek. De az is biztos h ami itt tortenik az nem lehet tiszta, ha meg az, akko eselyek nelkul vaunk... en csak ezt irom le, nem szentiras es egyaltalaban nem szent ez a nehany karakter.

Amig holtidoben irok csak ien bejegyzesek szuletnek, hat bocsessz!

A fentebb emlitett latogatoknak meg uzenem: Ti sem vagytok jobb helyzetben, csak valoszinu jobb a diszlettervezotok...

kitartas, hamarosan jon a visszateres! ;)

2007. január 17., szerda

szabad lesz?

megteccik engedni h irjak meg a blogomba? me ugy-e reg nem irtam es mostmar eg a pofam, de ha ki akarnam vagni magam naon-naon, akko asszondanam h kivancsi voltam mennyi letolas fog erkezni reszetekrol, mert a mult het, a kozel egy eves Filokanak (az archivot nem kell nezni me ecce ledoglott itt minden saztan hama ujra pattintottam, de az elso bejegyzesek megmaradtak) szal a lassan egy eves Filokanak sikerult rekordott donteni, mar ami az olvasottsagot illeti. A mult heten kozel 130 kattintasnak orulhetett aranyos kis blogom. Koszonet neked kedves Olvaso!!!
Az elmult napokban szuneteltek es meg nehany napig szunetelni fognak a bejegyzesek, apro technikai problemaim miatt, de majd igyexek bepotolni ezt a kihagyast. Ha netalan valaki dog lenne addig is kattintgatni az oldalra, hagyjon egy e-mail cimet commentben (ha joltom akko az anonymus a legegyszerubb) es a Filoka e-mailben lejelzi h miko indul vissza ezerrel az elet.