2007. január 25., csütörtök

S.O.S!!

Elnezest kerek kedves olvasoimtol, hogy megszakitom eddig komoly hangvetelu bejegyzeseimet, azonban kilatastalan helyzet allt elo! Az egiek ugy dontottek, eleg volt ebbol a rusnyasagbol amit mi a foldon muvelunk s irtozatos csapast mertek rank!!! Szamos sulyos serult kerult mar a varos surgossegi osztalyara, hiaba van riadoztatva, a teljes szemelyzet sem tudja ellatni a pacienseket. Kerjuk mindazon lakosokat, akik meg nem serultek meg es rendelkeznek tapasztalattal elsosegelynyujtas teren, jelentkezzenek azonnal! Aki nem rendelkezik iesfajta keszsegekkel az maradjon otthon, mivel az egbol, az idei evben eddig meg nem latott hopelyhek csapodnak a delelotti eso altal elore benedvesitett varosra. Megegyszer felhivom az olvasok figyelmet, senki ne mozduljon ki, maradjanak otton es ne probaljanak szembeszallni a termeszettel!!

Oooo...ooo...ooo... most szoltak a kollegak, hogy megnyugodhat mindenki... a riado csak 5 percre volt ervenyes, a havazas tovabbvonult, a megye deli, delnyugati reszet sujtva.
Ma,a delutan tovabbi reszeben huvos, az evszakhoz kepest azonban szoktalanul meleg levego jarja at tovabbra is a medencet, helyenkent elofordulhat eso, havaseso, havazas. Az autosoknak sem lesz konnyu dolga, hiszen a nedves utszakasz eljatszadozhat az eppen vezetett jarmuvel. Tovabbi napsuteses delutant kivanok, a hirado kulonkiadasat olvashattak! Az esti hireket Andreea Esca hozza majd el Onoknek. Viszontlatasra!

Nincsenek megjegyzések: