2007. január 12., péntek

Nohat, mik vannak...

Keso delutan hazafele kullogva ket derekonalulero, total rozsaszinbe oltozott leanzo beszelgeteset hallgattam amint a hatam mogott tepettek hazafele egy "buntetes nelkul a kesesert het" remenyeben.

"- En Skorpio vagyok! Te?
- En Rak... de toooooode, hogy Istvanka Halak?
- Igeeeen? Dancs Annamari is olyan jegyben szuletett, mint Istvanka?!!"

Koncert lesz varoskankban, Dancs Annamari koncert, az enekesnonek meg jelenese volt az egyik magyar kereskedelmi tevecsatorna egyik musoraban a minap... a varosban plakatok, az ujsagokban beharangozok, a helyi televizioban hirek... a leanzok tudjak h kirol van szo, mindenki tudja h kirol van szo. Mindenkinek megvan a sajat izlese, mindenki hallgat amit szeret es akar. En is meghallgatok mindent. Es ha mar megemlitettem az enekesno nevet, ezuton jelzem h nem vagyok ertetlen, nem vagyok igenytelen es nem szeretnem kihozni belole a sarkanyt. Na es pofatlan sem szeretnek lenni, mivel tudom h ezen dolgok azok, amiket nem szeret a tisztelt holgy. Hallottam dalait, tehat nem uresbe tepem a szamat. Es h ne legyen hiany kommunikacioban, megkernem h az ivankaafiloka@yahoo.com, vagy az ivankaafiloka@gmail.com -ra jelezze nemtetszeset, kosszonom!
Na de amit en igen-igen furcsalok az az h vaon miert rangsoroltak Istvanka utan a kislanyok az enekesnot? Koncertjei vannak szerte a vilagban, amihez elismeresem, mivel sok even at tanult h idaig erjen... a kislanyoknak megis ugy tunik h az a csodalatra melto h az enekesno is abban a csillagjegyben szuletett amelyben Istvanka. Tudom azt h (elnezest h regi sebeket bolygatok) ha pernyeres lett vouna tavaly, akko a penzbol jotekonysagi koncertek szervezodtek vouna. Nem nyert es bevallom h en nem igazan tudok oan koncertjerol amely jotekonysagi koncertkent sult vouna el (ha tevednek tessenek nyugodtan jelezni, legalabb jobban temaba kerulok az erdelyi konnyuzenei elettel). Volt mar forgatas es fellepes mas kontinensen, sok helyen a hatarokon tul. Es itt ugrik be a masik dolog ami kicsiket zavaro ram nezve: a legujabb klippet a gyergyoszentmiklosi mujegpalyan forgattak, azonban nem a gyergyoi jegkorongozokkal, hanem a Csikszeredai HC jatekoskeretevel...hmhm? mi a ko? csak az tunt fel h kek es Csikszereda varos cimerevel ekesitett mezben korcsolyazgatnak a legenyek (tisztelet a kivetelnek, mar ami a legeny szocskat illeti). Na de hova is akarok kilyukadni?
Van egy erdelyi, vilagszerte befutott enekesnonk (aki mellesleg a www.muzica.phg.ro honlap egyik 2005-os kozlemenye szerint magyarorszagi), akinek szamos koncertje zajlik mar evek ota, de megsem O az aki eloszor eszebe otlik egy jotekonysagi koncert szervezojenek es ha netalan igen akko vegul megsincs jelen... vajon ki es mit szurt el? ki tudja? a videoklippek, uj es megujabb albumok mellett nehany jotekonysagi fellepes is segithetne a image-epitesben... vagy egyaltalan a megjelenes egy ifjusagi valamin, minden fellepes nelkul... ha mar nyugatot kovetjuk, akko ez sem lehet megvetendo pelda...

Nincsenek megjegyzések: